Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Rejer i rød kokosmælk — med ingefær

(baseret på 799 kunders bedømmelse)

Ingredienser

170 g rejer
4 dl kokosmælk
½ spsk karrypasta
200 g gulerødder
3 kaffir limeblade
100 g bønnespirer
Ingefær
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Saft af ½ lime 
Koriander
200 g basmati ris

Ingredienser

300 g rejer
6 dl kokosmælk
1 spsk karrypasta
300 g gulerødder
4 kaffir limeblade
150 g bønnespirer
Ingefær
3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Saft fra 3/4 lime
Koriander
300 g basmati ris

Ingredienser

400 g rejer
8 dl kokosmælk
1 spsk karrypasta
450 g gulerødder
6 kaffir limeblade
200 g bønnespirer
Ingefær
3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
Saft af 1 lime 
Koriander
400 g basmati ris

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødder og snit dem fint. Skræl ingefær og snit fint. 
  3. Kog kokosmælk med gulerødder, limeblade og karrypasta (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta).
  4. Tilsæt ingefær og fiskesauce. Lad det simre 10 min. Rør undervejs. Smag til med limesaft.
  5. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukket koriander, og servér med de kogte ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødder og snit dem fint. Skræl ingefær og snit fint.
  3. Kog kokosmælk med gulerødder, limeblade og karrypasta (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta).
  4. Tilsæt ingefær og fiskesauce. Lad det simre 10 min. Rør undervejs. Smag til med limesaft.
  5. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukket koriander, og servér med de kogte ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skræl gulerødder og snit dem fint. Skræl ingefær og snit fint.
  3. Kog kokosmælk med gulerødder, limeblade og karrypasta (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta).
  4. Tilsæt ingefær og fiskesauce. Lad det simre 10 min. Rør undervejs. Smag til med limesaft.
  5. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukket koriander, og servér med de kogte ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3062 kJ (732 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 560 134 18
Kulhydrat 1606 384 52
Fedt 896 214 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu