Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Laks bagt i folie med frisk majs — og safransauce

(baseret på 343 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ca. 200 g gulerødder
1 rødløg
1 dl hvidvin
½ knsp safran
1 dl creme fraiche 9%
275 g laksefilet med skind
Dild til pynt 
Tilbehør
600 g vaskede kartofler
Friske majskolber
Salt
½ spsk sukker

Ingredienser

Ca. 200 g gulerødder
1 rødløg
1 dl hvidvin
½ knsp safran
1 dl creme fraiche 9%
400 g laksefilet med skind
Dild til pynt 
Tilbehør
600 g vaskede kartofler
Friske majskolber
Salt
½ spsk sukker

Ingredienser

Ca. 300 g gulerødder
1 rødløg
1 dl hvidvin
½ knsp safran
1½ dl creme fraiche 9%
ca. 400 g laksefilet med skind
3 stykker alufolie på 35 cm
Dild til pynt
Tilbehør
900 g vaskede kartofler
Friske majskolber
Salt
3/4 spsk sukker

Ingredienser

Ca. 300 g gulerødder
1 rødløg
1 dl hvidvin
½ knsp safran
1½ dl creme fraiche 9%
ca. 550 g laksefilet med skind
3 stykker alufolie på 35 cm
Dild til pynt
Tilbehør
900 g vaskede kartofler
Friske majskolber
Salt
3/4 spsk sukker

Ingredienser

Ca. 350 g gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 9 %
550 g laksefilet med skind
Dild til pynt 
Tilbehør
1200 g vaskede kartofler
Friske majskolber
Salt
1 spsk sukker

Ingredienser

Ca. 350 g gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 9 %
800 g laksefilet med skind
Dild til pynt
Tilbehør
1200 g vaskede kartofler
Friske majskolber
Salt
1 spsk sukker

Tilberedning – ca. 40 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

  1. Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
  2. Tænd imens ovnen på 185 grader. Skær laksen i 2 stykker og læg hvert stykke på en stykke alufolie
  3. Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er 20-25 min.
  4. Pisk creme fraiche i grøntsagerne. Fordel sauce og grøntsager på de 2 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
  5. Fjern svøbet på majskolben og del den i halve. Kog majskolben i 7-10 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og ½ spsk sukker.
  6. Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild.

    Tip: Brug evt. et dobbelt lag alufolie så er du sikker på at saucen ikke løber ud.

    Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk 

Tilberedning – ca. 40 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:

1. Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
2. Tænd imens ovnen på 185 grader. Skær laksen i 2 stykker og læg hvert stykke på en stykke alufolie
3. Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er 20-25 min.
4. Pisk creme fraiche i grøntsagerne. Fordel sauce og grøntsager på de 2 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
5. Fjern svøbet på majskolben og del den i halve. Kog majskolben i 7-10 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og ½ spsk sukker.
6. Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild.

Tip: Brug evt. et dobbelt lag alufolie så er du sikker på at saucen ikke løber ud.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk 

Tilberedning – ca. 40 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:

1. Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
2. Tænd imens ovnen på 185 grader. Skær laksen i 3 stykker og læg hvert stykke på en stykke alufolie
3. Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er 20-25 min.
4. Pisk creme fraiche i grøntsagerne. Fordel sauce og grøntsager på de 3 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
5. Fjern svøbet på majskolben og del den i halve. Kog majskolben i 7-10 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og ½ spsk sukker.
6. Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild.

Tip: Brug evt. et dobbelt lag alufolie så er du sikker på at saucen ikke løber ud.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:

1. Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
2. Tænd imens ovnen på 185 grader. Skær laksen i 3 stykker og læg hvert stykke på en stykke alufolie
3. Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er 20-25 min.
4. Pisk creme fraiche i grøntsagerne. Fordel sauce og grøntsager på de 2 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
5. Fjern svøbet på majskolben og del den i halve. Kog majskolben i 7-10 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og ½ spsk sukker.
6. Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild.

Tip: Brug evt. et dobbelt lag alufolie så er du sikker på at saucen ikke løber ud.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk 

Tilberedning – ca. 40 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:

1. Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
2. Tænd imens ovnen på 185 grader. Skær laksen i 4 stykker og læg hvert stykke på en stykke alufolie
3. Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er 20-25 min.
4. Pisk creme fraiche i grøntsagerne. Fordel sauce og grøntsager på de 4 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
5. Fjern svøbet på majskolberne og del dem i halve. Kog majskolberne i 7-10 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og 1 spsk sukker.
6. Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild.

Tip: Brug evt. et dobbelt lag alufolie, så er du sikker på at saucen ikke løber ud.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 40 min.

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning:

1. Skræl gulerødder og løg og skær dem i skiver. Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
2. Tænd imens ovnen på 185 grader. Skær laksen i 4 stykker og læg hvert stykke på en stykke alufolie
3. Kog kartoflerne i en gryde akkurat dækket med vand og tilsat 1 tsk salt - kogetiden er 20-25 min.
4. Pisk creme fraiche i grøntsagerne. Fordel sauce og grøntsager på de 2 stykker laks. Luk pakkerne tæt, og bag dem i ovnen i 20 min.
5. Fjern svøbet på majskolben og del den i halve. Kog majskolben i 7-10 min. i rigeligt vand tilsat lidt salt og ½ spsk sukker.
6. Skyl dilden og pluk den. Servér en laksepakke pr. person pyntet med dild.

Tip: Brug evt. et dobbelt lag alufolie så er du sikker på at saucen ikke løber ud.

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk 

Næringsindhold pr. person

Energi: 3000 kJ (717 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 570 136 19
Kulhydrat 1290 308 43
Fedt 1140 272 38

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med laks

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu