Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Satayspyd med peanutbuttersauce — og ris

(baseret på 343 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kylling
6 træspyd
Marinade 
½ dl light kokosmælk 
1 spsk sukker 
½ tsk karry 
1 spsk fiskesauce 
½ spsk olie
Peanutbuttersauce 
1-1½ dl light kokosmælk 
1½ spsk peanutbutter 
½ spsk sukker 
½ spsk citronsaft
½ tsk karry 
½ spsk fiskesauce
Tilbehør
2 dl ris  
½ broccoli 
½ melon

Ingredienser

450 g kylling
6 træspyd
Marinade 
½ dl light kokosmælk 
1 spsk sukker 
½ tsk karry 
1 spsk fiskesauce 
½ spsk olie
Peanutbuttersauce 
1-1½ dl light kokosmælk 
1½ spsk peanutbutter 
½ spsk sukker 
½ spsk citronsaft
½ tsk karry 
½ spsk fiskesauce
Tilbehør
2 dl ris  
½ broccoli 
½ melon

Ingredienser

450 g kylling
9 træspyd
Marinade
½ dl light kokosmælk
1½ spsk sukker
½ tsk karry
1½ spsk fiskesauce
3/4 spsk olie
Peanutbuttersauce
2 dl light kokosmælk
2 spsk peanutbutter
3/4 spsk sukker
3/4 spsk citronsaft
½ tsk karry
½ spsk fiskesauce
Tilbehør
3 dl ris
½ broccoli
1 melon

Ingredienser

600 g kylling
9 træspyd
Marinade
½ dl light kokosmælk
1½ spsk sukker
½ tsk karry
1½ spsk fiskesauce
3/4 spsk olie
Peanutbuttersauce
2 dl light kokosmælk
2 spsk peanutbutter
3/4 spsk sukker
3/4 spsk citronsaft
½ tsk karry
½ spsk fiskesauce
Tilbehør
3 dl ris
½ broccoli
1 melon

Ingredienser

600 g kylling
12  træspyd
Marinade 
1 dl light kokosmælk 
2 spsk sukker 
1 tsk karry 
2 spsk fiskesauce 
1 spsk olie
Peanutbuttersauce 
3 dl light kokosmælk 
3 spsk peanutbutter 
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft 
1 tsk karry 
1 spsk fiskesauce
Tilbehør
3½ dl ris  
1 broccoli 
½ melon

Ingredienser

900 g kylling
12 træspyd
Marinade
1 dl light kokosmælk
2 spsk sukker
1 tsk karry
2 spsk fiskesauce
1 spsk olie
Peanutbuttersauce
3 dl light kokosmælk
3 spsk peanutbutter
1 spsk sukker
1 spsk citronsaft
1 tsk karry
1 spsk fiskesauce
Tilbehør
3½ dl ris
1 broccoli
½ melon

Ingredienser

900 g kylling
18 træspyd
Marinade 
1½ dl light kokosmælk 
3 spsk sukker 
1½ tsk karry 
3 spsk fiskesauce 
1½ spsk olie
Peanutbuttersauce 
4 dl light kokosmælk 
4 spsk peanutbutter 
1½ spsk sukker 
1½ spsk citronsaft
1½ tsk karry 
1½ spsk fiskesauce
Tilbehør
6 dl ris  
1 broccoli 
1 melon

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - se mængderne ovenfor. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 3½ dl vand i en gryde og kom ris og 1 tsk salt i og læg låg på. Når risene koger, skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på, til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med ½ tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min.til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, ½ spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 min. nder omrøring. 
6. Damp broccolien i 2 min. under låg. 
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - se mængderne ovenfor. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 3½ dl vand i en gryde og kom ris og 1 tsk salt i og læg låg på. Når risene koger, skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på, til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med ½ tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min.til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, ½ spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 min. nder omrøring. 
6. Damp broccolien i 2 min. under låg. 
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - se mængderne ovenfor. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 5 dl vand i en gryde og kom ris og 1 tsk salt i og læg låg på. Når risene koger,skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med ½ tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min.til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, 3/4 spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 min. under omrøring.
6. Damp broccolien i 2 min. under låg.
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:
1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - se mængderne ovenfor. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 5 dl vand i en gryde og kom ris og 1 tsk salt i og læg låg på. Når risene koger, skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på, til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med ½ tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min.til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, ½ spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 min. nder omrøring. 
6. Damp broccolien i 2 min. under låg. 
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - følg mængderne ovenfor, for noget skal bruges senere. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 7 dl vand i en gryde og kom ris og 1 tsk salt i og læg låg på. Når risene koger, skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på, til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med 1 tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min. til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, 1 spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 minutter under omrøring. 
6. Damp broccolien i 2 min.under låg. 
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:

1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - se mængderne ovenfor. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 7 dl vand i en gryde og kom ris og 1 tsk salt i og læg låg på. Når risene koger, skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på, til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med ½ tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min.til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, ½ spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 min. nder omrøring. 
6. Damp broccolien i 2 min. under låg. 
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

Tilberedning:
1. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en halvstor skål - se mængderne ovenfor. Vend kødet heri, stil det i køleskabet og lad det trække 10 min.
2. Fyld 1 ltr vand i en gryde og kom ris og 1½ tsk salt i og læg låg på. Når risene koger, skrues ned til lav varme og risene koger 12 min. under låg. Sluk derpå for varmen og lad risene stå med låg på, til resten af retten er færdig.
3. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl broccoli og skær den ud i små buketter, kom dem i en gryde og drys med 1½ tsk salt.
4. Sæt kødet på spyddene. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Steg dem øverst i ovnen i ca. 10 min.til kødet er netop gennemstegt.
5. Kog kokosmælk, peanutbutter, sukker, 1½ spsk citronsaft, karry og fiskesauce i en gryde 3-4 min. nder omrøring. 
6. Damp broccolien i 2 min. under låg. 
7. Skær melon i både. Server saucen til spyddene med ris, broccoli og melon til.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3111 kJ (744 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 778 186 25
Kulhydrat 1244 297 40
Fedt 1089 260 35

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu