Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Kyllingeinderfilet i kokosmælk — chili, ingefær og karry med squash

(baseret på 530 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
1 chili
Olie
1 tsk karry 
Frisk ingefær
1,6 dl kokosmælk 
1 dl bouillon
- (½ terning+1 dl kogende vand)
1 squash 
2 dl basmatiris




Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
1 chili
Olie
1 tsk karry
Frisk ingefær
1,6 dl kokosmælk
1 dl bouillon
- (½ terning+1 dl kogende vand)
1 squash
2 dl basmatiris




Ingredienser

450 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
1 chili
Olie
1½ tsk karry 
Frisk ingefær
2½ dl dåse kokosmælk 
1½ dl bouillon
- (3/4 terning+1½ dl kogende vand)
1-2 squash 
3 dl basmatiris




Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
2 chili
Olie
2 tsk karry
Frisk ingefær
1 dåse kokosmælk
2 dl bouillon
- (1 terning+2 dl kogende vand)
2 squash
4 dl basmatiris




Ingredienser

600 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
2 chili 
Olie 
2 tsk karry 
Frisk ingefær
1 dåse kokosmælk 
2 dl bouillon
-  (1 terning+2 dl kogende vand)
2 squash 
4 dl basmatiris




Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Salt og peber 
2 chili 
4 tsk olie 
2 tsk karry – eller efter smag 
Frisk ingefær 
1 dåse kokosmælk 
2 dl bouillon (1 terning+2 dl kogende vand)
2 squash 
Tilbehør:
4 dl ris




Ingredienser

900 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
2 chilier
Olie
3 tsk karry 
Frisk ingefær
5 dl kokosmælk 
3 dl bouillon
- (1½ terning+3 dl kogende vand)
2 squash 
5 dl basmatiris




Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilien, hak den fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilien, hak den fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilien, hak den fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilierne, hak dem fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilierne, hak dem fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilien, hak den fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  3. Fjern kerner fra chilierne, hak dem fint. Skræl ingefær, riv fint. Varm olien i en pande ved god varme. Svits karryen under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skær squash i store tern, vend dem på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2809 kJ (671 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 646 154 23
Kulhydrat 1208 289 43
Fedt 955 228 34

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu