Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Teriyaki wok med kylling — og ris

(baseret på 140 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g jasmin- eller basmatiris
300 g kyllingeinderfileter
1 spsk olie
300 g wokgrøntsager
1 pakke teriyakisauce
Salt og peber

Ingredienser

400 g jasmin- eller basmatiris
600 g kyllingeinderfileter
1½ spsk olie
300 g wokgrøntsager
1 pakke teriyakisauce
Salt og peber

Ingredienser

400 g jasmin- eller basmatiris
600 g kyllingeinderfileter
2 spsk olie
600 g wokgrøntsager
2 pakker teriyakisauce

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i en gryde med låg i 12 min. for svag varme. Sluk derpå for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
2. Skær kyllingefileterne i tynde strimler.
3. Varm olien i en wok eller en dyb pande - den skal være meget varm. Brun kyllingestrimlerne på alle sider.
4. Tilsæt de snittede grøntsager og lynsteg i ca. 2 min.
5. Tilsæt teriyakisaucen og steg 2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Servér straks med ris.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i en gryde med låg i 12 min. for svag varme. Sluk derpå for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
2. Skær kyllingefileterne i tynde strimler.
3. Varm olien i en wok eller en dyb pande - den skal være meget varm. Brun kyllingestrimlerne på alle sider.
4. Tilsæt de snittede grøntsager og lynsteg i ca. 2 min.
5. Tilsæt teriyakisaucen og steg 2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Servér straks med ris.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 min.

1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i en gryde med låg i 12 min. for svag varme. Sluk derpå for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig.
2. Skær kyllingefileterne i tynde strimler.
3. Varm olien i en wok eller en dyb pande - den skal være meget varm. Brun kyllingestrimlerne på alle sider.
4. Tilsæt de snittede grøntsager og lynsteg i ca. 2 min.
5. Tilsæt teriyakisaucen og steg 2 min. under omrøring. Servér straks med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2804 kJ (670 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 617 147 22
Kulhydrat 1710 409 61
Fedt 477 114 17

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu