Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Nydansk paella med wokstrimler — rejer og porrer

(baseret på 249 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200-250 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt og peber
½ spsk olie
2 dl brune ris
1 skalotteløg
½ spsk olie
1 porre
½ peberfrugt
1-2 tsk karry
Safran
1 dl vand
½ terning bouillon
¼ agurk
½ mango
90 g rejer
2 tsk sojasauce
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ citron
Pynt
Persille 

Ingredienser

300-350 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt og peber
½ spsk olie
2 dl brune ris
1 skalotteløg
½ spsk olie
1 porre
½ peberfrugt
1½ tsk karry
Safran
1 dl vand
½ terning bouillon
¼ agurk
½ mango
130 g rejer
2 tsk sojasauce
1 fed hvidløg / 1/3 solo
½ citron
Pynt
Persille 

Ingredienser

300-350 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt og peber
3/4 spsk olie
3 dl brune ris
1½ skalotteløg
3/4 spsk olie
1 porre
1  peberfrugt
2 tsk karry
Safran
1½ dl vand
½ terning bouillon
½ agurk
1 mango
130 g rejer
1 spsk sojasauce
1½ fed hvidløg / ½ solo
3/4 citron
Pynt
Persille 

Ingredienser

450-500 g wokstrimler af skinkeinderlår
Salt og peber 
3/4 spsk olie 
3 dl brune ris 
1½ skalotteløg 
3/4 spsk olie 
1 porre 
1  peberfrugt 
2 tsk karry
Safran 
1½ dl vand
½ terning bouillon 
½ agurk 
1 mango 
170 g rejer 
1 spsk sojasauce 
1½ fed hvidløg / ½ solo
3/4 citron 
Pynt 
Persille 

Ingredienser

450-500 g wokstrimler af skinkeinderlår
salt og peber 
1 spsk olie
4 dl brune ris
2 skalotteløg 
1 spsk olie 
2 porrer 
1 peberfrugt 
3 tsk karry
Safran 
2 dl vand
½ terning bouillon 
½ agurk 
1 mango
170 g rejer 
4 tsk sojasauce 
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 citron
Pynt
Persille 

Ingredienser

700-750 g wokstrimler af skinkeinderlår
salt og peber 
1 spsk olie 
4 dl brune ris 
2 skalotteløg 
1 spsk olie 
2 porrer 
1 peberfrugt 
3 tsk karry 
Safran 
2 dl vand
½ terning bouillon 
½ agurk 
1 mango 
260 g rejer 
4 tsk sojasauce 
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 citron 
Pynt 
Persille 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned til svag varme, når risene koger og sæt minuturet på 18 min.
  2. Rengør porren og skær den i tynde skiver og skær peberfrugt i tern. Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt porre, peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  3. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i tern. Skræl mango og skær den i tern. Tilsæt kogte ris, et drys safran og 1 dl bouillon. Kom agurketern og mangotern i.
  4. Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden. Lad strimlerne blive brune, inden de vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  5. Kom rejerne på panden med kødet. Krydr med soja, presset hvidløg og citronskal.
  6. Bland kød og rejer i risblandingen. Varm godt igennem og smag til med salt og peber. Pynt med skyllet, plukket persille.

 Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned til svag varme, når risene koger og sæt minuturet på 18 min.
  2. Rengør porren og skær den i tynde skiver og skær peberfrugt i tern. Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt porre, peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  3. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i tern. Skræl mango og skær den i tern. Tilsæt kogte ris, et drys safran og 1 dl bouillon. Kom agurketern og mangotern i.
  4. Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden. Lad strimlerne blive brune, inden de vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  5. Kom rejerne på panden med kødet. Krydr med soja, presset hvidløg og citronskal.
  6. Bland kød og rejer i risblandingen. Varm godt igennem og smag til med salt og peber. Pynt med skyllet, plukket persille.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 5 1/4 dl vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned til svag varme, når risene koger og sæt minuturet på 18 min.
  2. Rengør porren og skær den i tynde skiver og skær peberfrugt i tern. Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt porre, peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  3. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i tern. Skræl mango og skær den i tern. Tilsæt kogte ris, et drys safran og 1½ dl bouillon. Kom agurketern og mangotern i.
  4. Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden. Lad strimlerne blive brune inden de vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  5. Kom rejerne på panden med kødet. Krydr med soja, presset hvidløg og citronskal.
  6. Bland kød og rejer i risblandingen. Varm godt igennem og smag til med salt og peber. Pynt med skyllet, plukket persille.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 5 1/4 dl vand tilsat ½ tsk salt under låg. Skru ned til svag varme, når risene koger og sæt minuturet på 18 min.
  2. Rengør porren og skær den i tynde skiver og skær peberfrugt i tern. Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt porre, peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  3. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i tern. Skræl mango og skær den i tern. Tilsæt kogte ris, et drys safran og 1½ dl bouillon. Kom agurketern og mangotern i.
  4. Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden. Lad strimlerne blive brune, inden de vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  5. Kom rejerne på panden med kødet. Krydr med soja, presset hvidløg og citronskal.
  6. Bland kød og rejer i risblandingen. Varm godt igennem og smag til med salt og peber. Pynt med skyllet, plukket persille.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt under låg. Skru ned til svag varme, når risene koger og sæt minuturet på 18 min.  
  2. Rengør porren og skær den i tynde skiver og skær peberfrugt i tern. Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt porre, peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  3. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i tern. Skræl mango og skær den i tern. Tilsæt de kogte ris et drys safran og 2 dl bouillon. Kom agurketern og mangotern i.
  4. Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden. Lad strimlerne blive brune inden de vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  5. Kom rejerne på panden med kødet. Krydr med soja, presset hvidløg og citronskal. 
  6. Bland kød og rejer i risblandingen. Varm godt igennem og smag til med salt og peber. Pynt med skyllet, plukket persille. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt under låg. Skru ned til svag varme, når risene koger og sæt minuturet på 18 min.
  2. Rengør porren og skær den i tynde skiver og skær peberfrugt i tern. Hak skalotteløg fint og rist dem i olie på en stor pande eller i en wok. Tilsæt porre, peberfrugt og karry og rist det et par minutter.
  3. Skræl agurken, skær den igennem på langs og fjern kernerne med en teske og skær den i tern. Skræl mango og skær den i tern. Tilsæt kogte ris, et drys safran og 1 dl bouillon. Kom agurketern og mangotern i.
  4. Dup wokstrimlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom wokstrimlerne på panden. Lad strimlerne blive brune, inden de vendes. Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  5. Kom rejerne på panden med kødet. Krydr med soja, presset hvidløg og citronskal.
  6. Bland kød og rejer i risblandingen. Varm godt igennem og smag til med salt og peber. Pynt med skyllet, plukket persille.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2351 kJ (562 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 776 185 33
Kulhydrat 1128 270 48
Fedt 447 107 19

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu