Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Svensk pølseret

(baseret på 695 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 løg
10 g smør
300 g pølser af velfærdsgris
750 g kartofler
1 tsk paprika
1½ spsk koncentreret tomatpuré
½ spsk tomatketchup
1½ dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Ingredienser

1 løg
10 g smør
400 g pølser af velfærdsgris
750 g kartofler
1 tsk paprika
1½ spsk koncentreret tomatpuré
½ spsk tomatketchup
1½ dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Ingredienser

1 løg
15 g smør 
400 g pølser af velfærdsgris
1 kg kartofler
1½ tsk paprika
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk tomatketchup
2½ dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Ingredienser

1 løg
15 g smør
600 g pølser af velfærdsgris
1 kg kartofler
1½ tsk paprika
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk tomatketchup
2½ dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Ingredienser

2 løg
20 g smør 
600 g pølser af velfærdsgris
1,5 kg kartofler
2 tsk paprika
3 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk tomatketchup
3 dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Ingredienser

2 løg
20 g smør
800 g pølser af velfærdsgris
1,5 kg kartofler
2 tsk paprika
3 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk tomatketchup
3 dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Ingredienser

3 løg
30 g smør
800 g pølser af velfærdsgris
2 kg kartofler
3 tsk paprika
4-5 spsk koncentreret tomatpuré
1½ spsk tomatketchup
4½ dl sødmælk
Salt og peber
Purløg

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min. 
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 1 dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt ½ dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min.
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 1 dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt ½ dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min.
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 1½ dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt 1 dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min.
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 1½ dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt 1 dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min.
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 2 dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt 1 dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min.
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 2 dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt 1 dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Skær kartoflerne i 1½ cm tykke skiver. Kog i letsaltet vand ca. 10-12 min.
  2. Pil og hak løg fint. Skær pølserne i skrå skiver.
  3. Svits løg i en stor gryde i smør, til de er gyldne. Svits pølserne med, drys paprika over. Bland det og skru ned til middelvarme. Tilsæt tomatpuré, ketchup, 3 dl mælk, salt og peber.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem forsigtigt med pølserne, så kartoffelskiverne ikke går i stykker. Varm retten i ca. 4 min.ved jævn varme, tilsæt 1½ dl mælk. Smag til med salt og peber, og servér med klippet purløg.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2805 kJ (670 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 449 107 16
Kulhydrat 814 195 29
Fedt 1542 369 55

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Opskrifter med gris

Godt at vide om opskriften

MÅSKE VERDENS NEMMESTE RET

På trods af navnet, så er svensk pølseret faktisk slet ikke en svensk ret. Nogen mener, at retten er opfundet af en flok danskere, der var på lejrskole i Sverige, hvor de biksede en ret med pølser sammen, som så blev til svensk pølseret. Siden da har retten været en kendt klassiker i Danmark, og den er elsket af mange, ikke mindst børn. Den er især kendt for at være en slags spejderret, som smager bedst, hvis den bliver spist hen over bål og røg. De fleste børn er nemlig vilde med pølser og forbinder det med noget festligt, og derfor bliver mange børn begejstrede, når der står svensk pølseret på menuen, hvad end det er på tur med skolen eller over middagsbordet derhjemme. Derudover er det en utrolig nem ret at lave. Den kræver ikke nogle særlige gastronomiske evner, og det er derfor en ret du kan lave i samarbejde med børnene derhjemme. Vores opskrift her på siden tager mindre end 40 minutter at slå sammen, og dermed er det måske verdens nemmeste ret, som i høj grad egner sig til de travle hverdage, hvor du ikke gider bruge det halve af aftenen på at lave mad. Samtidig er det også en økonomisk ret, der ikke er dyr at handle ind til,

Svensk pølseret er en skøn og lækker ret, der på trods af relativt få ingredienser smager af utrolig meget.  Dog er det en ret, hvor man bør have respekt for den originale opskrift. Naturligvis kan man godt ændre i opskriften, hvis man ikke kan lide nogle af tingene, men den klassiske svenske pølseret er så karakteristisk, at smagen ændrer sig markant, hvis ikke man følger opskriften – og så er det pludselig ikke svensk pølseret længere. Laver du den til gengæld rigtigt, så er det en ret som de fleste er vilde med og som vil mætte alle maver i familien. Ønsker du en svensk pølseret, med endnu mere smag og mere fylde, så kan du overveje at lave den med fløde i stedet for mælk. Så bliver konsistensen lidt tykkere, men retten bliver selvfølgelig også lidt federe.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu