Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Risret med strimler af oksekød — hvidløg og chili

(baseret på 895 kunders bedømmelse)

Ingredienser

250 g oksekød i strimler
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
½-1 chili
2 spsk soja
2 spsk tomatpuré
1 spsk sød chilisauce
150 g gulerødder 
3 forårsløg 
200 g basmatiris
1 spsk olie 
Salt og peber




Ingredienser

375 g oksekød i strimler
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
½-1 chili
2 spsk soja
2 spsk tomatpuré
1 spsk sød chilisauce
150 g gulerødder 
3 forårsløg 
200 g basmatiris
1 spsk olie 
Salt og peber



Ingredienser

375 g oksekød i strimler
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 chili
3 spsk soja
3 spsk tomatpuré
1½ spsk sød chilisauce
200 g gulerødder
4-5 forårsløg
300 g basmatiris
1½ spsk. olie
Salt og peber



Ingredienser

500 g oksekød i strimler
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 chili
3 spsk soja
3 spsk tomatpuré
1½ spsk sød chilisauce
200 g gulerødder
4-5 forårsløg
300 g basmatiris
1½ spsk. olie
Salt og peber



Ingredienser

500 g oksekød i strimler
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
1 chili
4 spsk soja
4 spsk tomatpuré
2 spsk sød chilisauce
300 g gulerødder
6 forårsløg 
400 g basmatiris
2 spsk olie
Salt og peber



Ingredienser

750 g oksekød i strimler
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo hvidløg
1 chili
4 spsk soja
4 spsk tomatpuré
2 spsk sød chilisauce
300 g gulerødder 
6 forårsløg 
400 g basmatiris
2 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

750 g oksekød i strimler
5 fed hvidløg / 1 2/3 solo hvidløg
2 chili
6 spsk soja
6 spsk tomatpuré
3 spsk sød chilisauce
350 g gulerødder
9 forårsløg 
500 g basmatiris
3 spsk olie
Salt og peber


 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 3½ dl vand med ½ tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili). Varm 1 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl guleroden og rens forårsløgene. Guleroden og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par min. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server resten af den søde chilisauce til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 3½ dl vand med ½ tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili). Varm 1 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl guleroden og rens forårsløgene. Guleroden og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par min. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server resten af den søde chilisauce til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 5 dl vand med ½ tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk kan du reducere mængden af chili). Varm 1½ spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl gulerødderne og rens forårsløgene. Gulerødderne og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par minutter. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server resten af den søde chilisauce til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 5 dl vand med ½ tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili). Varm 1 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl guleroden og rens forårsløgene. Guleroden og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par min. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server resten af den søde chilisauce til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand med 1 tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk kan du reducere mængden af chili). Varm 2 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl gulerødder og rens forårsløgene. Gulerødderne og det hvide af forårsløgene, skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par minutter. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server med resten af den søde chilisauce.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand med ½ tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili). Varm 1 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl guleroden og rens forårsløgene. Guleroden og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par min. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server resten af den søde chilisauce til.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog ris i 1 ltr vand med 1½ tsk salt under tætsluttende låg i 12 min. Lad derpå risene trække 10 min.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Hvis du ønsker retten mindre stærk, kan du reducere mængden af chili). Varm 3 spsk olie i en sauterpande og rist kød, hvidløg og chili i 2-3 min. Tilsæt soja, tomatpuré og sød chilisauce og lad det koge ind. Tag kødet op og gem på en tallerken.
  3. Skræl gulerødderne og rens forårsløgene. Gulerødderne og det hvide af forårsløgene skæres i ½ cm skiver. Det grønne skæres i stykker på 1 cm.
  4. Kom det grønne fra forårsløgene ved risene i de sidste tre min.af trækketiden.
  5. Svits grøntsagsskiverne på panden et par min. Kom kødet ved og varm igennem. Anret med ris og server resten af den søde chilisauce til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2888 kJ (690 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 704 168 24
Kulhydrat 1533 366 53
Fedt 651 156 23

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu