Oksetykkam med massaman sauce, spinat, broccoli og ris
15-20
4 dages holdbarhed

Oksetykkam med massaman sauce, spinat, broccoli og ris

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Rødløg
1 stk
Broccoli
1 stk
Oksesteg af tykkam
300 g
Massaman curry paste
½-1 pakke
Kokosmælk
2 dl
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 840 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøntsager: Pil rødløg og skær det i både. Skær broccoli i buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien og skær den i mindre tern.
  3. Massman sauce: Varm lidt olie i en wok/stegepande med høj kant til middelhøj varme. Steg løg og broccoli i 2 min. Kom kødet uden lage (gem den til evt. tilsmagning) på og steg videre 1 min. Tilsæt ½ spsk mel og massaman paste (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Rør rundt og kom kokosmælk i. Lad det simre i 5 min. Spæd evt. op med lidt af lagen fra kødet.
  4. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Vend spinaten i saucen og lad det falde sammen. Smag til med salt og peber. Servér retten med ris til.