30-40
5 dages holdbarhed
Nem lasagne med færdig bolognese og frisk salat
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- mælk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
Det skal du bruge
Bolognese (Svovldioxid)
400 g
Lasagneplader (Æg, Gluten, Hvede)
150 g
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2½ dl
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Salatmix Toscana
150 g
Balsamico vinaigrette
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 766 kcal
- Fedt 40 g
- Kulhydrater 66 g
- Protein 35 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
- Fordel et lag bolognese i bunden af et passende ovnfast fad. Kom derpå lasagneplader og bagefter mornaysauce. Fortsæt i lag og slut af med mornay og drys revet ost over. TIP: Lav evt. en større lasagne med resterne, så der er til frokost.
- Bag lasagnen i ca. 20-25 min. til overfladen er gyldenbrun og boblende.
- Kom salaten i en skål og hæld vinaigrette over. Servér sammen med den varme lasagne.