Grillede honey-dijon koteletter og sommersalat med fuldkornspasta
20-30
5 dages holdbarhed

Grillede honey-dijon koteletter og sommersalat med fuldkornspasta

Koteletterne får dejlig smag fra honey-dijon sennep og de kan nemt både grilles og steges. Serveres med en skøn sommerlig salat med æble, paraguayo og cherrytomater og grov pasta. Nemt og frisk på en hverdagsaften.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Peber
  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Sennep (Sennep, Svovldioxid)
2 tsk
Honning
1 tsk
Paprikamarineret kotelet - velfærd
300 g
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Æble
1 stk
Fersken
1 stk
Cherrytomater
125 g
Mynte, frisk
½ pakke
Hyldeblomstsaft
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 866 kcal
  • Fedt 38 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Du kan også stege koteletterne på en (grill)pande.
  2. Honey-dijon koteletter: Bland sennep med honning, smør det på begge sider af koteletterne og krydr med lidt peber. Lad dem stå tildækket indtil de skal tilberedes.
  3. Pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tillsæt pasta og kog ca. 10-12 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand og lad dem køle af.
  4. Salat: Skyl æble, fersken, tomater og mynte. Fjern kernehus og skær æble i tern. Del fersken, fjern stenen og skær i tern. Halvér tomaterne og hak mynten fint.
  5. Hyldeblomstdressing: Pisk hyldeblomstsaft med 1 spsk olie og smag til med lidt salt.
  6. Grill/steg koteletterne ca. 2 min. på hver side, de må gerne være let rosa indeni.
  7. Anret: Bland forsigtigt pasta med æble, paraguayo og tomater. Hæld hyldeblomstdressingen over og drys med mynte. Servér salaten til de grillede koteletter.