Soft tacos med carnitas af okse med majs og tomat
15-20
5 dages holdbarhed

Soft tacos med carnitas af okse med majs og tomat

Soft tacos af majs smager fantastisk og er nemme at spise. Her med lækkert carnitas i chilisauce.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Oksesteg af tykkam
300 g
Chilibønner
½ dåse
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Majskerner
140 g
Soft taco (Gluten, Hvede)
6 stk
Creme fraiche dressing
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 737 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 75 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
  2. Carnitas: Varm lidt olie op på en pande eller i en gryde. Kom kødet i og skil det fra hinanden. Tilsæt bønner med sauce og varm det godt igennem i ca. 10 min. Del det mere med en grydeske imens.
  3. Grønt: Skyl tomat og skær i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Dræn majsene.
  4. Soft tacos: Varm tacos i ovnen ca. 5 min. Vend dem gerne halvvejs igennem.
  5. Anret: Fyld tacos med carnitas, tomat, majs og løg. Top med dressingen.