Fuldkornspizza med chorizo, peberfrugt, rødløg og oliven
3 dages holdbarhed

Fuldkornspizza med chorizo, peberfrugt, rødløg og oliven

4.1 (388)
Under 35 min
10 Ingredienser
Glæd dig til denne skønne pizza med vores egen fuldkornspizzadej fra Miss Bagel. Toppet med spansk chorizo, peberfrugt, rødløg, revet mozzarella og oliven. Pizzaen serveres med en let salat. MUMS!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Byg
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel
Pizzadej fuldkorn
400 g
(Gluten, Byg, Hvede)
Pizzasauce
½ glas
Revet ost
100 g
(Mælk, Laktose)
Oregano
1 tsk
Rødløg
1 stk
Gul peber
1 stk
Chorizo-pølse
70 g
(Soja, Mælk, Laktose)
Oliven
½ pakke
Salatmix Toscana
100 g
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 1038 kcal
  • Fedt: 42 g
  • Kulhydrater: 121 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

Tag dejen ud af køleskabet ½ time før, hvis du har tid. Tænd ovnen på 220ﹾ varmluft og lad en bageplade blive varm i ovnen.
Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord og læg den på et stykke bagepapir. Smør pizzaen med pizzasauce og drys med revet ost og tørret oregano.
Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler.
Afdryp oliven. Fordel rødløg og peberfrugt på pizzabunden og top med chorizo i skiver og oliven. Krydr evt. pizzaen med salt og peber.
Læg pizzaen over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca 12 min. til osten er smeltet, chorizoen er sprød og dejen er gennembagt.
Du kan også toppe pizzaen med salaten.
Håber maden smager!