Casarecce i cremet sauce med svampe, spinat og grønkål
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Casarecce i cremet sauce med svampe, spinat og grønkål

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Sukker

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Champignon
125 g
Bøgehatte
1 pakke
Hvidløg
1 fed
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Grøntsagsbouillon
¼ pose
Timian
½ pose
Sojasauce (Soja)
½ spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Snittet grønkål
100 g
Babyspinat
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 751 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 87 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta Casarecce: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog pastaen ca. 10 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
  2. Svampe: Skær imens champignon i kvarte. Skær bunden af bøgehattene. Pil og pres hvidløg.
  3. Cremet sauce: Varm lidt olivenolie op på panden og steg svampene ved høj varme ca. 4 min. Tilsæt hvidløg og steg 1 min. Skru ned til middelvarme, tilsæt ½ spsk mel og rør rundt. Tilsæt fløde lidt ad gangen og kom bouillon, timian, soja, sennep, 1 tsk sukker og grønkål i. Kog i 3 min. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl spinat og kom det i saucen, rør rundt og kog i 1 min. Tilsæt pastaen og 1 spsk af kogevandet og vend det godt rundt. Servér svampepastaen rygende varm.