Tomatsuppe med chilibønner og linquicapølse
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Tomatsuppe med chilibønner og linquicapølse

Den klassiske, gode tomatsuppe får ekstra fylde og smag fra pølserne, der ristes af på panden inden de blandes i suppen. Serveres med vores lækre surdejsbolle.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Tomat
4 stk
Hvidløg
1 fed
Løg
1 stk
Oregano
1 tsk
Hakkede tomater
1 dåse
Grøntsagsbouillon
1 pose
Grillpølse m. linquica
2 stk
Chilibønner
1 dåse
Surdejsbolle (Gluten, Hvede)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 734 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Du kan også blende bønnerne med i suppen, hvis du forestrækker det

  1. Tomatsuppe: Skyl tomater og skær i tern. Pil løg og hvidløg og hak groft. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg i 2 min. Tilsæt tomater, oregano, hakkede tomater, bouillon og 3½ dl vand. Kog under låg i 10 min.
  2. Linquicapølse: Skær pølserne i 1 cm tykke skiver. Rist dem på en pande i lidt olie til de får farve.
  3. Tomatsuppe - fortsat: Blend suppen med en stavblender. Tilsæt chilibønner og kog videre 5-7 min. Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker.
  4. Surdejsboller: Skær bollerne igennem og lun på brødrister.
  5. Anret: Tilsæt pølserne til suppen lige inden servering. Servér tomatsuppen i dybe tallerkener eller skåle med lunt brød til.