Lynstegt kylling i østerssauce med sprøde grøntsager
15-20
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Lynstegt kylling i østerssauce med sprøde grøntsager

Masser af friske og sprøde grøntsager, der lynsteges sammen med kylling. De vendes med en lækker sauce og serveres med nudler.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • bløddyr,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Porre
½ stk
Gulerod
2 stk
Østerssauce (Gluten, Soja, Bløddyr, Hvede)
1 dl
Sambal oelek
½ tsk
Nudler (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Snittet spidskål
125 g
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 605 kcal
  • Fedt 4 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær porre i 1 cm skiver, skyl dem i koldt vand og dryp af. Skræl gulerødder og skær dem i tynde stave.
  2. Rør østerssauce, sambal oelek, ½ dl vand og ½ spsk sukker sammen i en skål.
  3. Kog nudler i 2-3 min. i rigeligt vand. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
  4. Del kyllingestykkerne i to. Opvarm en wok eller dyb pande med olie og lynsteg kyllingen til det får lidt stegeskorpe. Tilsæt porre, gulerod og spidskål og steg videre i 2-3 min. Hæld saucen i panden og vend det hele godt sammen ca. 1 min. Smag til med limesaft, salt og peber.
  5. Bland nudlerne i lige inden servering eller servér dem til.