Pizza med røget laks, avocado og fennikel
25-35
3 dages holdbarhed

Pizza med røget laks, avocado og fennikel

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Fennikel
1 stk
Avocado
1 stk
Rødløg
½ stk
Rucola salat
50 g
Cherrytomater
250 g
Peberrod frisk (Svovldioxid)
½ stk
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
150 g
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 912 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 114 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pizzabunde: Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade. Skær fennikel i tynde skiver og fordel dem over bundene. Dryp en god sjat olivenolie på. Krydr med salt og peber og bag i ca. 10 min.
  2. Grønt: Del avocado og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske og skær det i skiver. Pil rødløg og hak fint. Skyl rucola og cherrytomater og halvér tomaterne. Skræl peberrod.
  3. Topping: Fordel røget laks, avocado, rødløg og cherrytomater over pizzaerne. Top med rucola og hvidløgsdressing. Riv peberrod over pizzaerne og servér.