Chowder med rejer, fennikel, majs og purløg
25-35
4 dages holdbarhed

Chowder med rejer, fennikel, majs og purløg

Klassisk amerikansk suppe med masser af grøntsager og smag.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Smør
  • Mel

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Fennikel
½ stk
Hvidløg
1 fed
Sødmælk (Mælk, Laktose)
2½ dl
Grøntsagsbouillon
1 pose
Majskerner
140 g
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Fennikel/peber mix (Sennep)
½ pakke
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Purløg, frisk
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 704 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 106 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Skræl kartoffel og gulerod. Pil skalotteløg, skyl bladselleri og skær bunden af fennikel. Skær det hele i tern ca. 1x1 cm. Pil og pres hvidløg.
  2. Chowder: Varm en stor gryde op med lidt smør. Svits løg, gulerod, bladselleri og fennikel. Kom hvidløg i gryden og steg det hele i 3-4 min. Tilsæt 2 spsk mel og rør det godt rundt ca. 1 min. Kom 2 dl vand ved og kog op. Tilføj kartofler, mælk og bouillon og kog under låg i ca. 15 min. til kartoflerne er møre. Rør i det undervejs, så det ikke sætter sig i bunden.
  3. Dræn majs og rejer. Kom begge i chowder sammen sammen med fennikel/peber mix. Kog det yderligere 2-3 min. Smag til med salt.
  4. Varm brødet på en brødrister i 2-3 min.
  5. Snit eller klip purløg fint. Anret Chowder i portionsskåle, pynt med purløg og servér med brød til.