Porre/rodfrugtsuppe med foccaciabrød
30-40
Vegetar
4 dages holdbarhed

Porre/rodfrugtsuppe med foccaciabrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Persillerodssuppe med ostebrød

Grøntsagsbouillon
2 pose
Timian, frisk
½ pakke
Porre
1 stk
Bagekartoffel
1 stk
Pastinak
2 stk
Gulerod
3 stk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Græskar & solsikkekerner
1 pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 858 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 120 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C. Bring 1 ltr vand i kog i en stor gryde og tilsæt bouillon og 3 timiankviste.
  2. Porre/rodfrugtsuppe: Skyl porre grundigt og skræl kartoffel og rødder. Skær det hele i ½ cm tykke skiver. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge ca. 20 min. til de er møre.
  3. Foccaciabrød: Riv osten på den halvgrove side af rivejernet. Drys ost på brødet og evt. lidt timianblade efter smag. Varm brødet i ovnen 5-8 min. til det er gyldent.
  4. Topping: Kom kernerne i ovnen sammen med brødet, så de er lune til servering 
  5. Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med creme fraiche og smag til med salt og peber. Skær brødet i skrå skiver og servér til suppen. Drys med kerner på toppen.