Stroganoff med linquica pølser og ris
20-30
Budget
5 dages holdbarhed

Stroganoff med linquica pølser og ris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Løg
½ stk
Gulerod
2 stk
Grillpølse m. linquica
2 stk
Markchampignon
125 g
Tomatpuré
½ pakke
Oksebouillon
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
½ dl
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Hakkede tomater
1 dåse
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 679 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 77 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Forberedelse: Pil løg og hak groft. Skræl gulerødderne og skær i tern. Skær pølserne i skiver. Rens champignon for evt. jordresten og del i kvarte.
  3. Stroganoff: Varm lidt olie op i en stor gryde ved mellemhøj varme. Steg løg, champignon og gulerødder i ca. 2 min. Tilsæt pølsen, ½ spsk hvedemel og tomatpuré og steg yderligere 1 min. Tilføj bouillon, creme fraiche, krydderiblandingen og hakkede tomater. Kog op, skru ned til svag varme og lad det simre under omrøring i ca. 15 min. til gulerødderne er møre. Smag til med lidt salt og peber.
  4. Servér linquica stroganoff med ris til.