Borscht med sprøde kikærter og brød
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Borscht med sprøde kikærter og brød

Den østeuropæiske rødbedesuppe Borscht er skøn og super nem at lave.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kikærter
1 dåse
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Bagekartoffel
1 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Grøntsagsbouillon
½ pose
Timian
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Brød (Gluten, Hvede)
2 stk
Purløg, frisk
½ pakke
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 806 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 127 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ovn: Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Kikærter: Dræn kikærterne. Vend dem med salt, peber og lidt olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 20-25 min. og rør i dem undervejs.
  3. Rødbedesuppe: Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 2-3 min. uden det tager farve. Skræl kartoffel og riv dem groft. Skær rødbede i mindre tern og kom det hele i gryden. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, timian, coleslaw-blanding, lidt salt og peber. Kog det hele mørt ca. 15 min. Blend det glat med en stavblender til sidst eller undlad det, hvis du vil have den rustik.
  4. Tilbehør: Varm brødene i ovnen 2-3 min. Snit eller klip purløg fint.
  5. Kom en klat creme fraiche i hver portion suppe. Drys purløg og kikærter over og servér med brød.