Hurtig fried rice med oksetykkam, æg og grønt
15-20
5 dages holdbarhed

Hurtig fried rice med oksetykkam, æg og grønt

Så kan det næsten ikke blive nemmere, risene er kogte og resten er hurtig klaret. Nem og lækker aftensmad i en fart.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • soja,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Rød peber
1 stk
Æg (Æg)
1 stk
Kogte ris
1 pose
Coleslaw-blanding
100 g
Oksesteg af tykkam
300 g
Sojasauce (Soja)
1½ spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
½ spsk
Forårsløg
1 bundt
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 750 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Forberedelse: Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i tern. Pisk æg i en lille skål. Del risene med fingrene mens de stadig er i pakken, det er nemmest.
  2. Okse og grønt: Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, peberfrugt og coleslaw-blanding i 1-2 min. Tilsæt oksetykkam, del fra hinanden og steg videre i 2-3 min. Kom det hele over på en tallerken.
  3. Sauce: Rør soja, sød chilisauce og sesamolie sammen i en lille skål.
  4. Fried rice: Kom lidt mere olie på panden, hæld æg på og lad det sætte sig. Tilsæt ris, skil dem godt fra hinanden og steg under omrøring ca. 5 min. Skyl og snit imens forårsløg. Tilsæt okse/grønt, sauce og forårsløg. Steg videre 1-2 min. under omrøring. Smag til med salt og peber og servér med det samme.