Buldak - Ildkylling med gochujang, mozzarella, sesamfrø og koreansk coleslaw
30-40
5 dages holdbarhed

Buldak - Ildkylling med gochujang, mozzarella, sesamfrø og koreansk coleslaw

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Hvidkål
¼ stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
½+1 fed
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1½+½ tsk
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
1 tsk
Ingefær
½ stk
Gochujang chilipaste (Gluten, Soja)
1 spsk
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Saucejævner
1 tsk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1072 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 126 g
  • Protein 66 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Har du ikke en stegepande som kan gå i ovnen, så kom kyllingegryden i et ovnfast fad inden den gratineres.

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft)
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Koreansk coleslaw: Snit hvidkål og kom det i en rummelig gryde. Bland med ½ tsk salt, så kålen blødgøres. Skræl gulerod og skær i fine strimler. Skær forårsløg i strimler (tag lidt fra til servering). Pres ½ fed hvidløg. Bland gulerod, forårsløg, hvidløg, 1½ tsk hvidvinseddike, sukker og sesamolie i gryden med kålen.
  4. Ingefærsauce: Skræl og hak ingefær og hvidløg fint. Kom det i en skål og bland med gochujang chilipaste, sojasauce, hvidvinseddike, saucejævner, 1½ spsk sukker og 1 dl vand.
  5. Rist sesamfrø på en tør stegepande til de er gyldenbrune. Kom det i en lille skål. Skær kyllingen i mindre stykker. 
  6. Buldak: Varm lidt olie op på en stegepande som tåler ovn (se tip). Steg kyllingen i 5 min. Krydr med salt. Tilsæt ingefærsauce og lad simre i 2 min. Del mozzarella i små stykker og kom over kyllingegryden. Sæt stegepanden (se tip) ind øverst i ovnen og gratinér i ca. 5 min.
  7. Drys ristede sesamfrø og strimlede forårsløg over kyllingen. Servér med ris og koreansk coleslaw.