Kung pao kylling
15-20
5 dages holdbarhed

Kung pao kylling

Klassisk kinesisk take away, nem at lave. Stir fry med peberfrugt, peanuts og forårsløg.

Ingredienser

Allergener
  • Jordnødder,
  • soja,
  • selleri,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
280 g
Majsstivelse
¼ pose
Rød balsamico (Svovldioxid)
½+½ spsk
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
1 spsk
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
½ spsk
Rød peber
1 stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
2 fed
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 589 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Kylling: Skær kyllingen i tern ca. 2x2 cm. Kom dem i en skål, tilsæt majsstivelse og den ene del balsamico og bland godt rundt. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kyllingen ved høj varme ca. 3-5 min. så de får noget farve. Kom dem over på en tallerken men gem panden.
  3. Sauce: Rør balsamico, soja, hoisinsauce, sesamolie, ½ spsk sukker og 1 spsk vand sammen i en lille skål.
  4. Grøntsager: Fjern kerner fra peberfrugt og skær i grove tern. Skyl bladselleri skær i 1 cm stykker. Varm stegepanden op med lidt mere olie. Steg peberfrugterne og bladselleri 4-5 min. ved høj varme. Skyl forårsløgene imens og skær i 3 cm lange stykker. Pil og pres hvidløg. Kom begge på panden og steg med ca. 1 min.
  5. Kung pao kylling: Bland kylling og sauce på panden og lad det koge 2 min. Drys med peanuts.
  6. Servér kung pao kylling med ris til.