Oksestrimler i teriyaki med pak choy og grøntsager
15-20
4 dages holdbarhed

Oksestrimler i teriyaki med pak choy og grøntsager

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Hvidløg
1 fed
Rødløg
1 stk
Pak choy
1 stk
Gulerod
2 stk
Forårsløg
1 bundt
Strimler af oksekød
275 g
Chiliflager
½ pose
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 550 kcal
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Grøntsager: Pil hvidløg og rødløg. Hak hvidløg fint, skær rødløg i skiver. Skyl pak choy, skær bunden af og snit den i grove stykker. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Snit forårsløg i tynde skiver og skyl dem. 
  3. Teriyaki: Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Steg kød ved høj varme 1-2 min. så det får lidt steg skorpe, undgå at røre for meget i det. Tag kødet af panden/wokken og læg på en tallerken, gem panden/wokken. Kom lidt olie på panden/wokken, steg alle grøntsager undtagen forårsløg ved høj varme i ca. 3 min. Kom chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt), teriyaki-sauce og kødet i og kog i 1-2 min. Spæd evt. til med lidt vand. Smag til med salt og peber.
  4. Drys forårsløg over retten og servér med ris til.