Fried rice med oksekød
15-20
5 dages holdbarhed

Fried rice med oksekød

Stegte ris med okse, løg, forårsløg og gulerødder, tilsmagt med soja og fiskesauce.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • fisk,
  • jordnødder,
  • soja,
  • sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
2 stk
Løg
½ stk
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
1 fed
Æg (Æg)
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Kogte ris
1 pose
Sojasauce (Soja)
2 spsk
Fiskesauce (Fisk)
½ spsk
Sesamolie (Soja, Sesamfrø)
1 tsk
Peanuts (Jordnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 733 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 65 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grønt: Skræl gulerødder og skær i tern. Pil og hak løg. Skyl forårsløg og skær i tynde skiver. Pil og pres hvidløg.
  2. Æg: Varm en wok eller en stor stegepande med lidt olie. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber. Steg det til røræg i 1-2 min. og sæt til side.
  3. Kød: Steg kødet på samme pande/wok i ca. 5 min under omrøring. Sæt til side.
  4. Fried rice: Varm lidt olie op i wokken/panden. Kom gulerødder, løg og hvidløg i og steg det i 3 min. Del risene med fingrene mens de er i posen og kom dem ved og steg videre i 3 min. under omrøring, de må gerne tage lidt farve. Tilsæt æg, forårsløg, kød, soja, fiskesauce og sesamolie. Steg videre i 2 min. og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
  5. Servér: Anret de stegte ris i skåle og drys med peanuts.