Barbecuekylling med pastasalat
20-30
4 dages holdbarhed

Barbecuekylling med pastasalat

Barbecuekylling var 80'ernes nemme mad, dengang hed det lørdagskylling. Her i en moderne og sund udgave med kyllingebryster i lækker barbecuesauce og klassisk pastasalat.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
2 stk
BBQ sauce
3 spsk
Slikærter (sugar snaps)
100 g
Hønsebouillon
½ pose
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Cherrytomater
125 g
Majskerner
140 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 670 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen (eller ovnen på 225 grader). Læg kyllingerne i en foliebakke eller på et stykke dobbelt stanniol, smør med 1 spsk barbecuesauce hver (gem resten til senere), og krydr med salt og peber.
  2. Skold ærterne med kogende vand, skyl dem derefter i koldt vand.
  3. Hæld resten af barbecuesaucen (2 spsk) og bouillon af ½ terning opløst i 1½ dl kogende vand ved kyllingen. Sæt fadet på grillen ved indirekte varme ca. 20-25 min. (i ovn er tiden den samme). Tjek at kyllingen er gennemstegt.
  4. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i ca. 10 min.
  5. Skær ærterne i 1-2 cm stykker. Skyl og halvér cherrytomaterne. Hæld vandet fra majs.
  6. Bland pastaen med ærter, tomater og majs. Tilsæt 1 spsk. olie, salt og peber og vend rundt.
  7. Servér pastasalaten til de ovnstegte kyllingebryster. Brug væden fra kyllingen som dyppelse.