Måltidskasser med friske råvarer

GODE RÅVARER GIVER GODE SMAGSOPLEVELSER

Gode råvarer handler om kvalitet, oprindelse, friskhed og meget mere som du kan læse om nedenfor eller se i dette tv-indslag. Vi gør meget ud af kvaliteten af råvarer og ingredienser. For det forpligter at skulle udvælge råvarer for dig. Og vi leverer jo alle ingredienser.

ØKOLOGI ER OGSÅ RET NEMT Økologiske måltidskasser

Økologiske råvarer indgår i alle vores retter. Vi har hver uge 2 økologiske retter hvor 70-100 % af ingredienserne er økologiske - opgjort i vægt. I praksis er det i snit langt over 80 % af råvarerne der er økologiske.

I alle andre måltidskasser er der altid 2-5 økologiske råvarer. Vores pakkeri er naturligvis økologi-autoriseret af Fødevarestyrelsen.

FRISK GRØNT FRA GRØNTTORVETMåltidskasser med frisk grønt

Frugt og grønt køber vi på Københavns Grønttorv. Varerne leveres friske til vores pakkeri om morgenen på selve pakkedagen. Kvaliteten sikrer vi også ved omhyggeligt at sortere dårlige grøntsager fra under pakningen - og ved at pakke fx. krydderurter og gulerødder i små poser med den afmålte mængde.

Vi gør virkelig vores bedste og kasserer meget. Skulle noget alligevel slippe igennem, så tøv ikke med at ringe eller maile til vores kundeservice - så kompenserer vi dig naturligvis.

MAGERT OG VELTRIMMET KØD  mums!         Måltidskasser med magert kød

Vores kød leveres hovedsageligt af slagter Gert Nielsen, som forstår sig på kødkvalitet. Det handler selvfølgelig om at vælge kvalitetsudskæringer og at sørge for en ordentlig
skærekvalitet - dvs. at kødet er skåret korrekt og ensartet og pænt afpudset for sener, fedt og hinder. Magre kødudskæringer indgår i de fleste retter, og du vil møde spændende udskæringer som sjældent fås i butikkerne. Kødet kommer kun fra lande, hvor vi er sikre på fødevaresikkerheden. I nogle tilfælde er det udenlandsk – fordi det ikke laves i Danmark eller fordi spisekvaliteten bare er bedre end den danske.

Sammenfattet er oprindelsen som følger:
-Svinekød er dansk fra Hvidebæk, Friland eller Holmegaard
-Kylling er normalt dansk, salmonellafri og ALDRIG pumpet/neutralmarineret
-Kalkun er fransk eller polsk
-Unghane er dansk eller fransk
-Perlehøne er fransk
-Oksekød er fra forskellige EU-lande
-Kalv er fra Danmark og Holland
-Lam er fra New Zealand, Chile eller Irland

I alle EU lande gælder de samme regler for hygiejne. Visse lande har tilmed et forspring i forhold til Danmark i kraft af et bedre flow fra slagte- til udbeningsprocessen, da alt foregår samme sted og ikke bliver kørt rundt.
Synes du at kødet har en dårlig lugt eller farve ved åbningen? Så prøv at lade pakken stå åben i 5-10 minutter inden brug, så vil det nemlig have fortaget sig for det er en naturlig konsekvens af den beskyttende atmosfære, som vi pakker kødet i. Kødet pakkes hos slagteren eller slagteriet så tæt på afsendelsestidspunktet som muligt. Og de hygiejniske forhold i kombination med pakkemetoden gør at vi kan garantere en god holdbarhed.

FRISK FISK købt lokalt

Fersk, frisklandet fisk køber vi lokalt hos FiskehallenTvilling, hvorfra vi dagligt får levering. Fiskene er ofte arter, som du kun finder hos velassorterede fiskehandlere. Manglende landinger kan indimellem gøre at vi må levere en anden fiskeart end planlagt. Fiskehallen-Tvilling er MSC certificeret som din garanti for bæredygtighed.

ANDRE SPÆNDENDE RÅVARER Måltidskasser med eksotiske råvarer

Kolonial- og tørvarer får vi fra hele verden - og mange får vi specialpakket i mængder afpasset til vores retter. Du vil ofte støde på spændende og måske ukendte ingredienser, som sjældent fås i det lokale supermarked.

Grove ingredienser (fuldkorn) indgår ofte for sundhedens skyld - men ikke altid for specielt børnenes skyld (mange børn bryder sig ikke om det).

Light-produkter bruger vi når rettens samlede næringsværdi kræver det - og omvendt tillader vi også fuldfede produkter, når der ernæringsmæssigt er plads til det - for den gode smag er vigtigst. Også nøglehulsmærkede produkter!

HOLDER NEMT 4 DAGE  Måltidskasser med kvalitet

Transporten i kølekasser bevarer råvarerne friske indtil du går i gang med tilberedningen eller sætter dem i køleskabet i løbet af leveringsdagen - dog senest kl. 21. Hvis du ikke tilbereder retten samme dag som du modtager den, garanterer vi at ingredienser og råvarer, korrekt opbevaret, holder sig mindst 4 dage inklusive leveringsdagen - og det giver dig jo fleksibilitet til at vælge hvilken dag du ønsker at lave maden.

Der er dog enkelte undtagelser. Hakket kød har kortere holdbarhed, som vil fremgå af etiketten. Vil du bruge det senere kan det bare fryses ned indtil brug. Frisk fisk skal tilberedes senest dagen efter modtagelsen, men kan selvfølgelig også fryses og anvendes senere. Undtagelsen herfra er tun, rødfisk og vildlaks, som normalt har været frosset og ikke må genindfryses.Fiskefars skal som den eneste vare bruges på leveringsdagen.


SE ALLE RETTER
eller