Karrysuppe med kalkuntern og røde linser
20
4 dages holdbarhed

Karrysuppe med kalkuntern og røde linser

Fyldig og næsten færdig suppe med mager kalkun. Du skal bare varme suppen og tilsætte æble og bladselleri.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Røde linser
30 g
Karrysuppe med kalkun og grøntsager (Laktose)
600 g
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Æble
⅔ stk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
⅔ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 490 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 15 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kog 30 g linser i 10 min. i rigeligt letsaltet vand.
  3. Lun brødet i ovnen 5-6 minutter.
  4. Kog suppen i en gryde sammen med snittet bladselleri og æble skåret i små tern.
  5. Hæld evt. overskydende vand fra linserne. Tilsæt linser og varm suppen godt igennem.
  6. Skær brødet i skiver og server til suppen.