Kalkun stir fry med cashewnødder
20
4 dages holdbarhed

Kalkun stir fry med cashewnødder

Mild wokret med cashewnødder, dejlige grøntsager og sprøde vandkastanjer. Retten serveres med nudler. Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe til.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • nødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Ingefær
10 g
Kalkunstrimler
275 g
Gul peber
1 stk
Rød peber
1 stk
Vandkastanjer
70 g
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
175 g
Sød chilisauce
½ dl
Saltede cashewnødder (Nødder)
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 740 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl og riv ingefær. Bland 1 spsk olie og ingefær og vend kalkunen i marinaden.
  2. Skær peberfrugterne i tynde strimler. Halvér ca. 70 g vandkastanjer.
  3. Kog rigeligt letsaltet vand op. Læg 175 g nudler i vandet, når det koger, og kog 3-4 min. Hæld vandet fra og lad nudlerne stå under låg.
  4. Lynsteg kalkunen 2-3 min på en pande ved høj varme. Vent med at vende strimlerne til de har fået farve. Tilsæt peberfrugt og lynsteg endnu 3-4 min ved god varme.
  5. Kom vandkastanjer ved. Lynsteg 1-2 min og hæld ½ dl chilisauce over. Smag til med salt og peber.
  6. Drys med nødder og servér med nudler.