Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding

Svinekoteletter med svampesauce
— à là Provencale

 
(baseret på 855 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter, a ca. 150 g
1 spsk madolie
Salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
½ skalotteløg
1 fed hvidløg
125 g blandede svampe
1 dl madlavningsfløde 8 %
1-2 spsk dijon sennep
½ tsk provencale krydderi
Salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
½ kg babykartofler
100 g sukkerærter

Ingredienser

3 svinekoteletter, a ca. 150 g
1½ spsk madolie
Salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
3/4 skalotteløg
1½ fed hvidløg
175 g blandede svampe 
1½ dl madlavningsfløde 8 %
2 spsk dijon sennep
1 tsk provencale krydderi
Salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
750 gram babykartofler
150 gram sukkerærter

Ingredienser

4 svinekoteletter, a ca. 150 g
2 spsk madolie
Salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
250 g blandede svampe
2 dl madlavningsfløde 8 %
3 spsk dijonsennep
1 tsk provencalekrydderi
Salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
1 kg babykartofler
200 g sukkerærter

Tilberedning

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampe skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Tilberedning

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampe skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Tilberedning

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampene skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2325 kJ (556 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 28
Kulhydrat 930 222 40
Fedt 744 178 32

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu