SÅ NEMT ER DET!

step 1

BESTIL MÅLTIDKASSER
ONLINE

step 2

VI LEVERER TIL DØREN
I KØLEKASSER

step 3

MADEN LAVER DU NEMT
PÅ ½ TIME

Svinekoteletter med svampesauce
— à là Provencale

 
(baseret på 791 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 svinekoteletter, a ca. 150 g
1 spsk madolie
Salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
½ skalotteløg
1 fed hvidløg
125 g blandede svampe
1 dl madlavningsfløde 8 %
1-2 spsk dijon sennep
½ tsk provencale krydderi
Salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
½ kg babykartofler
100 g sukkerærter

Ingredienser

4 svinekoteletter, a ca. 150 g
2 spsk madolie
Salt og friskkværnet sort peber
Svampesauce:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
250 g blandede svampe
2 dl madlavningsfløde 8 %
3 spsk dijonsennep
1 tsk provencalekrydderi
Salt og friskkværnet sort peber
Øvrige tilbehør:
1 kg babykartofler
200 g sukkerærter

Tilberedning

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampe skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Tilberedning

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog kartoflerne – og kog sukkerærterne med de sidste 2 min. af kogetiden
2. Rengør grøntsagerne til saucen. Skalotteløg og hvidløg hakkes fint. Svampene skæres i ensartede stykker.
3. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en stegepande og brun koteletterne 1 minut på hver side. Drys med salt og peber under stegningen. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og dæk med alu-folie.
4. Svits på samme pande skalotteløg og hvidløg i 30 sekunder og tilsæt svampene. Rist dem ved stærk varme i ca. 2 minutter eller til de begynder at tage farve.
5. Rør fløde sammen med sennep og provencekrydderi og hæld blandingen over svampene. Lad den koge tyk og smag til med salt og peber.
6. Hæld saucen over kødet. Servér straks med tilbehøret.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2325 kJ (556 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 28
Kulhydrat 930 222 40
Fedt 744 178 32

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu