Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli
35
1 dages holdbarhed

Fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli

Klassiske, populære og lækre fiskedeller med en skøn hjemmerørt remoulade. Serveret med kartofler og broccoli. Fiskefars skal tilberedes på leveringsdagen.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Løg
½ stk
Luksusfars af torskefisk (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
400 g
Creme fraiche (Ikke i brug) (Mælk, Laktose)
½ dl
Broccoli
½ stk
Karry
1 tsk
Pickles (Sennep, Svovldioxid)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 537 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand 15 min. under låg.
  2. Pil og hak ½ løg. Rør farsen med løg og lidt salt. Form til frikadeller.
  3. Varm olie på en pande. Steg frikadellerne sprøde ca 4 min. på hver side ved god varme.
  4. Skyl broccoli, del i små buketter. Kog med kartoflerne i de sidste 3 min. kogetid.
  5. Rør ½ dl creme fraiche med 1 tsk karry og pickles. Smag til med salt og peber.
  6. Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.