Glaseret laks med spinat og vildrisblanding
35
2 dages holdbarhed

Glaseret laks med spinat og vildrisblanding

Laks glaseret i bl.a. honning og soja, serveret med vildrisblanding, spinat og grove rødder. Masser af god smag!

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • soja

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Vildrisblanding
175 g
Sojasauce (Gluten, Soja)
1 spsk
Honning
1 tsk
Laksefilet med skind (Fisk)
300 g
Jordskokker
150 g
Citron
½ stk
Babyspinat
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 776 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 89 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog 175 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i ca. 25 min. for lav varme.
  2. Bland 1 spsk soja, 1 tsk honning, lidt salt og peber. Læg laksen i et ildfast fad med bagepapir, pensl med soja/honning-blandingen. Bag laksen i ovnen i ca. 10 min. 
  3. Skræl eller skrub jordskokker, skær i tynde skrå skiver. Steg dem kort i lidt olie på en pande, smag til med salt, peber og 2 spsk citronsaft.
  4. Skyl spinat, kom i panden til jordskokkerne et øjeblik så den falder sammen. 
  5. Servér laksen med ris og jordskokker.