Urtebøffer med lynstegte rødder og små kartofler
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Urtebøffer med lynstegte rødder og små kartofler

Når aftensmaden både skal være hurtig, let og velsmagende. Saftige hakkebøffer med timian og rødløg serveret med lynstegte gulerødder.

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kruspersille
¾ pakke
Timian
¾ pose
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Kartofler
400 g
Gulerod
3 stk
Rødløg
1 stk
Valnøddebrud (Valnødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 656 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 61 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hak persille og timian hver for sig. Pil og hak alm. løg fint. Rør det med kød, ½ af timianen, ⅓ af persillen, ¼ dl hvedemel og salt sammen. Form til bøffer og krydr med peber.
  2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 min.
  3. Skræl gulerødder, halvér dem på langs og skær i tynde skiver på skrå. Skær rødløg i tynde både.
  4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 7-8 min. på hver side.
  5. Lynsteg gulerødder og rødløg sammen med resten af timianen i lidt olie ved god varme i ca. 5 min. Kom nødder og kartofler ved og lynsteg ca. 2 min. Krydr med salt, peber og hakket persille.
  6. Servér bøfferne med grøntsager og kartofler.