Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding

Mørbradbøffer med bløde løg

 
(baseret på 340 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ca. 275 g mørbradbøf
Salt og peber
2 løg
15 g smør
½ terning bouillon
2 dl sødmælk
Saucejævner
Tilbehør
½ kg aspargeskartofler
6 salatblade

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt og peber
2 løg
20 g smør
1 terning bouillon
2½ dl sødmælk
Saucejævner
Tilbehør
750 g aspargeskartofler
9 salatblade

Ingredienser

1 svinemørbrad
salt og peber
3 løg
30 g smør
1 terning bouillon
4 dl sødmælk
saucejævner
Tilbehør
1 kg aspargeskartofler
10-12 salatblade

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Hæld kartoflerne i en gryde og dæk dem lige akkurat med vand. Tilsæt 1 tsk. salt og kog dem i ca. 15 min.
2. Stil hver mørbradbøf på højkant og bank dem let med en kødhammer. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
3. Skær løgene i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag øgene af panden og hold dem varme under stanniol.
4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
5. Opløs ½ terning bouillon i mælken på panden. Varm det igennem og jævn med saucejævner. Smag saucen til med salt og peber.
6. Skyl salatblade og anret som vist på billedet.

Tip: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Hæld kartoflerne i en gryde og dæk dem lige akkurat med vand. Tilsæt 1 tsk. salt og kog dem i ca. 15 min.
2. Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden i bøffer 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank dem let med en kødhammer. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
3. Skær løgene i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 3 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af panden og hold dem varme under stanniol.
4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
5. Opløs 1 terning bouillon i mælken på panden. Varm det igennem og jævn med saucejævner. Smag saucen til med salt og peber.
6. Skyl salatblade og anret som vist på billedet.

Tip: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Hæld kartoflerne i en gryde og dæk dem lige akkurat med vand. Tilsæt 1 tsk. salt og kog dem i ca. 15 min.
2. Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden i bøffer 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank dem let med en kødhammer. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
3. Skær løgene i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af panden og hold dem varme under stanniol.
4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
5. Opløs 1 terning bouillon i mælken på panden. Varm det igennem og jævn med saucejævner. Smag saucen til med salt og peber.
6. Skyl salatblade og anret som vist på billedet.

Tip: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2320 kJ (554 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 28
Kulhydrat 951 227 41
Fedt 719 172 31

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu