SÅ NEMT ER DET!

step 1

BESTIL MÅLTIDKASSER
ONLINE

step 2

VI LEVERER TIL DØREN
I KØLEKASSER

step 3

MADEN LAVER DU NEMT
PÅ ½ TIME

Mørbradbøffer med bløde løg

2 personer
Denne opskrift findes også for: 4 personer

Ingredienser:

Ca. 275 g mørbradbøf
salt og peber
2 løg
15 g smør
½ terning bouillon
2 dl sødmælk
saucejævner
Tilbehør
½ kg aspargeskartfoler
6 salatblade

Tilberedning:

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Hæld kartoflerne i en gryde og dæk dem lige akkurat med vand. Tilsæt 1 tsk. salt og kog dem i ca. 15 min.
2. Stil hver mørbradbøf på højkant og bank dem let med en kødhammer. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
3. Skær løgene i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag øgene af panden og hold dem varme under stanniol.
4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
5. Kom bouillon og mælk på panden. Varm det igennem og jævn med saucejævner. Smag saucen til med salt og peber.
6. Skyl salatblade og anret som vist på billedet.

Tip: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 2320 kJ (554 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 28
Kulhydrat 951 227 41
Fedt 719 172 31

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu