Mørbradbøffer med bløde løg
30
4 dages holdbarhed

Mørbradbøffer med bløde løg

Nyd smagen af svundne tider - den holder! Klassisk og traditionel dansk middagsret med mørbradbøffer og bløde løg, som er sundere, end du umiddelbart tror, men med mindre grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
500 g
Svinemørbrad
300 g
Løg
1 ½ stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Sødmælk (Mælk, Laktose)
2 dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
2 tsk
Salat
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 548 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm ½ spsk smør på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm ½ spsk smør gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs ½ terning i 2 dl mælk på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér.