SÅ NEMT ER DET!

step 1

BESTIL MÅLTIDKASSER
ONLINE

step 2

VI LEVERER TIL DØREN
I KØLEKASSER

step 3

MADEN LAVER DU NEMT
PÅ ½ TIME

Mørbradbøffer med bløde løg

 
(baseret på 299 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ca. 275 g mørbradbøf
salt og peber
2 løg
15 g smør
½ terning bouillon
2 dl sødmælk
saucejævner
Tilbehør
½ kg aspargeskartfoler
6 salatblade

Ingredienser

1 svinemørbrad
salt og peber
3 løg
30 g smør
1 terning bouillon
4 dl sødmælk
saucejævner
Tilbehør
1 kg aspargeskartofler
10-12 salatblade

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Hæld kartoflerne i en gryde og dæk dem lige akkurat med vand. Tilsæt 1 tsk. salt og kog dem i ca. 15 min.
2. Stil hver mørbradbøf på højkant og bank dem let med en kødhammer. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
3. Skær løgene i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag øgene af panden og hold dem varme under stanniol.
4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
5. Kom bouillon og mælk på panden. Varm det igennem og jævn med saucejævner. Smag saucen til med salt og peber.
6. Skyl salatblade og anret som vist på billedet.

Tip: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Hæld kartoflerne i en gryde og dæk dem lige akkurat med vand. Tilsæt 1 tsk. salt og kog dem i ca. 15 min.
2. Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet. Skær mørbraden i bøffer 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank dem let med en kødhammer. Dup bøfferne tørre med økkenrulle og krydr med salt og peber.
3. Skær løgene i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune. Tilsæt 2 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af panden og hold dem varme under stanniol.
4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
5. Opløs 1 terning bouillon i mælken på panden. Varm det igennem og jævn med saucejævner. Smag saucen til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.
6. Skyl salatblade og anret som vist på billedet.

Tip: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2320 kJ (554 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 28
Kulhydrat 951 227 41
Fedt 719 172 31

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu