Indonesiske frikadeller med tabouleh
25-35
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Indonesiske frikadeller med tabouleh

Krydret og velsmagende - uden at være stærk. Sådan er denne ret, der udover de lækre frikadeller byder på en spændende og mættende salat med bulgur også kaldet tabouleh.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Olie

Det skal du bruge

Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Stødt koriander
¼ tsk
Spidskommen
¼ tsk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Løg
½ stk
Bulgur (Gluten, Hvede)
1½ dl
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ pose
Tomat
2 stk
Rød peber
½ stk
Mynte
1 drys
Forårsløg
2 stk
Citron
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 693 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 71 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Rør kødet med ½ tsk salt. Tilsæt soja, ¼ tsk peber, koriander, spidskommen, æg, 1½ spsk mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i 12 min. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let.
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene og tryk godt fast. Steg frikadellerne i ½ spsk olie på en pande 8-10 min. til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Tabouleh: Skær tomat og peberfrugt i små tern og bland dem i bulguren. Tilsæt finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, ½ spsk olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Servér frikadellerne med tabouleh.