Ratatouille-ruller
30
5 dages holdbarhed

Ratatouille-ruller

Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetar ret, som har masser af fylde og umami.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

    Ratatouille-ruller

    Aubergine
    ½ stk
    Squash
    ½ stk
    Løg
    ½ stk
    Rød chili
    ½ stk
    Hvidløg
    1 fed
    Røget paprika
    ½ tsk
    Spidskommen
    ½ tsk
    Butterbeans
    180 g
    Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
    4 stk
    Revet cheddar (Mælk, Laktose)
    100 g
    Hakkede tomater
    200 g
    Kruspersille
    1 drys
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 656 kcal
    • Fedt 22 g
    • Kulhydrater 81 g
    • Protein 33 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl grøntsagerne. Skær ½ aubergine og ½ squash i små tern.
    2. Pil og hak ½ løg fint. Flæk ½ chili, fjern kerner og frøvægge hvis du ikke vil have det for stærkt, og hak den fint.
    3. Varm en stor gryde op med lidt olie. Steg grøntsagerne under omrøring ca 2 min.
    4. Tilsæt presset hvidløg, ½ tsk paprika, ½ tsk spidskommen, 180 g bønner uden væde, salt og peber. Steg videre 3 min.
    5. Smør et ildfast fad med olie. Fordel fyldet på 4 tortillas, og top med revet ost. Fold hver side ind over fyldet og rul sammen, så tortillaerne lukkes.
    6. Læg tortillaerne i fadet. Fordel 200 g hakkede tomater over rullerne og drys med lidt ost til sidst. Sæt rullerne i ovnen og bag ca. 7 min.
    7. Skyl og hak persille. Tag rullerne ud af ovnen, drys med hakket persille og servér.