4 dages holdbarhed
Spansk-inspireret kartoffelsalat med chorizo
3.75 (99)
Under 35 min
11 Ingredienser
I denne fyldige kartoffelsalat får du et helt måltid. Dressingen giver dejlig smag til kartoflerne og chorizopølsen krydrer retten på en god måde. God appetit !
I denne fyldige kartoffelsalat får du et helt måltid. Dressingen giver dejlig smag til kartoflerne og chorizopølsen krydrer retten på en god måde. God appetit !
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Svovldioxid·
- Byg·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Kartofler, små
600 g
Rød peber
1 stk
Chorizo-pølse
70 g
Sherryeddike
1 spsk
Hvidløg
1 fed
Karry
1 tsk
Pasteuriseret æggeblomme
1 bæger
Cherrytomater
250 g
Rugbrød (har været frosset)
2 skiver
Rucola salat
30 g
Purløg
1 drys
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 684 kcal
- Fedt:
- 30 g
- Kulhydrater:
- 81 g
- Protein:
- 24 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min., eller til de lige er møre.
Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 min.
Halvér 70 g chorizoskiver og sæt dem med i ovnen i 5-6 min.
Lad peberfrugten køle af inden skindet pilles af og peberfrugt skæres i strimler.
Blend evt. i en minihakker 1 spsk eddike, 1 fed hvidløg, 1 tsk karry, 1½ spsk olie, 1 æg og lidt salt og peber til en cremet og jævn konsistens. Vend dressingen med kartoflerne i en stor skål.
Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend det sammen med rucola i kartoffelblandingen.
Håber maden smager!