Thai-suppe

Udskriftsvenlig version

med fladbrød

Thai-suppe - med fladbrød
2 personer
Denne opskrift findes også for: 4 personer
Ingredienser:

300 g kyllingeinderfilet
1 spsk olie
1 spsk ingefær
1-2 fed hvidløg
½ rød chili
1 stang citrongræs
1 dåse kokosmælk light
salt og peber
½ lime
2 dl hønsebouillon
2-3 forårsløg
2 gulerødder
Basilikum (evt. thaibasilikum)
Tilbehør:
Orientalsk fladbrød 

Tilberedningstid ca. 30 min.

1. Skær kyllngeinderfileterne i mindre stykker. Varm en gryde op med olie og steg kyllingestykkerne i gryden i ca. 5 min.
2. Skræl og riv ingefæren, skær hvidløg i tynde skiver og halvér citrongræs. Fjern kerner fra chili og skær dem i små strimler.
3. Kom ingefær, hvidløg, chili, citrongræs, kokosmælk og hønsebouillon i gryden. Lad det småsimre i 15 min.
4. Tænd evt. ovnen og lun brødet 3-4 min.
5. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene og skær dem i skiver på skrå. Kom gulerødder og forårsløg i suppen og smag til med salt, peber og limesaft. Hak basilikum og kom det i suppen. Server med brød.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3267 KJ (781Kcal)

Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 793 190 24
Kulhydrat 1566 374 48
Fedt 908 217 28
Kundernes bedømmelse:
Baseret på 680 kunders bedømmelse