Bagt laks med hollandaise, broccoli og grov pasta
15-20
5 dages holdbarhed

Bagt laks med hollandaise, broccoli og grov pasta

Super nem ret, hvor laksefileterne ovnbages. Mens fisken er i ovnen koges pastaen og broccoli. Nem og hurtig hverdagsmad for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Broccoli
1 stk
Hollandaisesauce (Æg, Mælk, Laktose)
1 pose
Dild, frisk
½ pose
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 963 kcal
  • Fedt 54 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Bagt laks: Læg laksen i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Bag fisken midt i ovnen ca. 15 min. Tjek evt. med en kniv at den er gennembagt.
  3. Pasta og broccoli: Kog pastaen i det letsaltede vand efter anvisningen på pakken. Skyl og del broccoli i mindre buketter og kog dem sammen med pastaen de sidste 5 min. Tag pasta og broccoli op og sluk for varmen, men gem vandet.
  4. Hollandaisesauce: Kom posen med hollandaise direkte i kogevandet i 2 min. og ikke mere, da den kan skille.
  5. Anret: Hak dild fint og skær citron i både. Tag laksen ud af ovnen og drys dild over. Servér med pasta, broccoli, hollandaisesauce og citronbåde til.