Subcategory poster

Gryderetter

Mange forbinder gryderetter med at være en kedelig gang sovs, kød og grønsager, der er smidt sammen i en tilfældig blanding og som er yderst uinspirerende. Måske er du en af dem, der straks tænker på en omgang gullasch eller en smagløs mørbradgryde, når du hører ordet gryderet? Sådan behøver det slet ikke være.

GRYDERETTER

Nok kan gryderetter også bestå af klassisk, dansk mad, men der er ingen, der siger, at det skal være kedeligt – og slet ikke her hos RetNemt. Vi er nemlig eksperter i at sammensætte sunde, smagfulde og inspirerende gryderetter, der giver begrebet en helt ny betydning. Mange af vores gryderetter kan spises af både børn og voksne, og er dermed oplagte retter til børnefamilierne.
Når det kommer til gryderetter, så findes der ingen regler. Det eneste der er sikkert er, at det hele skal laves i en gryde, og i nogle tilfælde skal det stå og simre i længere tid. Lyder det som noget, du gerne vil servere for familien inden længe, så læs med her, hvor vi præsenterer nogle lækre bud på gryderetter.

LAV EN SPÆNDENDE GRYDERET MED KYLLING

En gryderet er en af de nemmeste retter at lave, og derfor synes mange det er en fantastisk ret, da den langt hen ad vejen kan passe sig selv. Ofte skal der blot skæres og snittes lidt, hvorefter der skal steges, og efterfølgende skal gryderetten bare have lov til at simre. Søger du inspiration til en lækker gryderet med kylling, så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder nemlig flere forskellige opskrifter, og abonnerer du på nogle af vores måltidskasser, så kan du også være heldig at støde på en af gryderetterne med kylling der. Foretrækker du kylling frem for fx oksekød eller svinekød, så er altså rig mulighed for at lave en smagfuld gryderet med kylling.
Har du planer om at lave kylling i aften, så se nærmere på vores opskrift på kylling i kokos og karry. Her finder du en af de nemmeste retter, som hele familien med garanti kan lide. Retten er børnevenlig uden at være kedelig, og har du lidt ekstra tid til overs, så kan du med fordel krydre retten med endnu flere grønsager, frugt og toppings.
Føler du mere for asiatisk mad i dag, så snyd ikke dig selv for at prøve vores bami goreng med kylling. Her venter en spændende smagsoplevelse med blandt andet bambusskud og nudler, hvilket er endnu et godt bud på en ret, der helt sikkert vil falde i god jord hos både store og små.

PRØV EN GRYDERET MED SVINEKØD

Hos RetNemt Måltidskasser kan du også glæde dig over inspirerende bud på gryderetter med svinekød. I Danmark bliver der spist relativt meget svinekød, og det er ikke mindst fordi, der findes et væld af lækre retter. En af de allermest populære gryderetter med svinekød er vores mørbradgryde. Mørbradgryde er en klassiker, der bliver spist flittigt i mange danske hjem. Det er nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare godt. Vores opskrift er med cocktailpølser og bacon, da vi mener, det er to ting, der hænger uløseligt sammen med en god og velsmagende mørbradgryde.
Synes du, at aftenens menu skal bestå af pasta, så prøv vores simple paprikagryde, der kun tager cirka 30 minutter at tilberede. Denne populære ret består blandt andet af tynde skinkestrimler og rødvinseddike, der giver retten den helt rigtige smag.

GRYDERET MED OKSEKØD – NEM OG HURTIG

De fleste børn er vilde med en omgang spaghetti og kødsauce, men når du indimellem har lyst til noget andet med oksekød, så kan du finde en masse gode bud hos os. Prøv en afrikansk inspireret gryderet med banan, hvis du føler for en anderledes smagsoplevelse, der ikke minder om noget andet, du tidligere har prøvet. Måske ville du ikke selv sætte banan sammen med oksekød, flåede tomater og karry, men vi synes, du skal give det en chance. Som med alle vores andre opskrifter, så tager det ikke mere end 30 minutter at tilberede denne unikke gryderet med oksekød.
Har du lyst til en gryderet i den sunde kategori, så kan vi varmt anbefale vores opskrift på lynstegt kål med hakket oksekød. Denne ret er spækket med lækre og sprøde grønsager, og så er den fyldt med smag fra den særlige sammensætning af krydderier og chutneyen. Det er helt sikkert en ret, der er værd at prøve, og den tager naturligvis ingen tid at lave.

Vælger du at bestille en af vores populære måltidskasser, så er der garanti for enestående smagsoplevelser for hele familien. Hos RetNemt Måltidskasser gør vi bogstaveligtalt hverdagen ret nem for dig. Tjek derfor vores måltidskasser og opskrifter ud og glæd dig til sund mad på ingen tid.