Lun pastasalat med bacon og goudatern
15-20
4 dages holdbarhed

Lun pastasalat med bacon og goudatern

Her får du en herlig og fyldig grøn pastasalat med goudatern og masser af smag fra blandt andet porre, friske krydderurter og balsamico. Salaten er lavet på bare 20 min. Velbekomme!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bacon
150 g
Rødløg
1 stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Porre
1 stk
Frisk pasta med spinat (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Basilikum, frisk
½ pakke
Bredbladet persille
½ pakke
Lys balsamico (Svovldioxid)
2 spsk
Grov luksus salat
100 g
Goudatern (Mælk, Laktose)
150 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1072 kcal
  • Fedt 62 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Steg bacon på en tør pande til det er sprødt. Læg på et stykke køkkenrulle. Tør panden af og gem den til grøntsagerne.
  2. Pil løg og skær i små tern. Skyl bladselleri og porre og skær i tynde skiver. Steg grønsagerne i lidt olie ved medium varme til de bliver bløde. Sæt til side.
  3. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  4. Dressing: Skyl og tør krydderurterne. Blend dem med hvid balsamico og 3 spsk olie. Smag til med salt og peber.
  5. Kog pasta i 3 min. Hæld vandet fra.
  6. Vend pasta og stegte grøntsager med salaten og fordel dressingen over. Vend forsigtigt bacon og goudatern i salaten og servér.