SÅ NEMT ER DET!

step 1

BESTIL MÅLTIDKASSER
ONLINE

step 2

VI LEVERER TIL DØREN
I KØLEKASSER

step 3

MADEN LAVER DU NEMT
PÅ ½ TIME

Pizza parma

 
(baseret på 586 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 rulle pizzadej
3-4 tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt, peber
1 pose frisk mozzarella 125 g
4 skiver lufttørret skinke
100 g artiskok-hjerter
8 semi dried tomater i strimler

Ingredienser

2 ruller pizzadej
6-7 tomater
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Salt, peber
2 poser frisk mozzarella á 125 g
6 skiver lufttørret skinke
200 g artiskok-hjerter
16 semi dried tomater i strimler

Tilberedning

Tip! Du kan nemt dele den friske mozzarella i fine med en god gammeldags æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.

Tilberedningstid 30 minutter.

1. Udrul dejen med bagepapiret på en bageplade. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn).
2. Skær tomater i kvarte og hvidløg i halve. Blend tomater og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
3. Skær osten i tynde skiver og læg dem oven på. Fordel skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
4. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten.

Tilberedning

Tip! Du kan nemt dele den friske mozzarella i fine med en god gammeldags æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.

Tilberedningstid 20 minutter.

1. Udrul dejen med bagepapiret på en bageplade. Tænd ovnen på 220 grader (200 grader ved varmluftovn).
2. Skær tomater i kvarte og hvidløg i halve. Blend tomater og hvidløg til en grov sauce med stavblender. Bland med olivenolie, salt og peber og fordel den friske tomatsauce på pizzabunden.
3. Skær osten i tynde skiver og læg dem oven på. Fordel skinke, artiskokker og soltørrede tomater på pizzaen.
4. Sæt pizzaen i ovnen i ca. 12-15 min., til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3598 kJ (860 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 648 155 18
Kulhydrat 1727 413 48
Fedt 1223 292 34

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu