Wok med skinkeinderlår og kinakål i krydret sauce
25
5 dages holdbarhed

Wok med skinkeinderlår og kinakål i krydret sauce

Skøn smag med retro salaten kinakål, der egner sig perfekt til wokretter. Her med tynde strimler af svinekød tilsat en herlig kinesisk inspireret sauce med hvidløg og ingefær. Serveret med nudler, er der masser af mæthed for pengene.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Nudler (Gluten, Hvede)
250 g
Porre
1 stk
Rød peber
1 stk
Coleslaw-blanding
200 g
Kinakål
¼ stykke
Rød chili
½ stk
Ingefær
10 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Saucejævner (Mælk, Laktose)
½ spsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Solo hvidløg
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 917 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 126 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog.
  2. Skær porre i ½ cm tykke skiver og skyl dem i koldt vand. Skyl peberfrugt, fjern kerner og snit den i ringe eller strimler.
  3. Fjern stokken på kålen og snit i 3 cm brede stykker. Læg den del, der har mest blade for sig.
  4. Skyl og flæk chili, fjern kerner og frøvægge og hak fint. Riv ingefær.
  5. Varm lidt olie op i en wok eller almindelig gryde og brun kødet evt. ad flere omgange, så det får stegeskorpe.
  6. Kog nudlerne i ca. 3-5 min. i den store gryde. Hæld vandet fra og sæt til side.
  7. Sæt kødet til side. Varm lidt mere olie i wokken, tilsæt porre og peberfrugt og svits i 3-4 min. Svits den nederste hvide del af kinakålen med det sidste min.
  8. Opløs bouillon i 1½ dl vand og rør sammen med sojasauce og saucejævner. Hæld blandingen i wokken og kog hurtigt op under omrøring. Tilsæt kød, resten af kinakålen, ingefær, chili og presset hvidløg. Kog det ca. 2 min.
  9. Servér wokretten blandet med nudler eller hver for sig.