Grillet tun med ingefær-limesauce, frisk pasta og broccoli
20
5 dages holdbarhed

Grillet tun med ingefær-limesauce, frisk pasta og broccoli

Den friske sauce med ingefær og lime serveres enten kold eller lun til den grillede tun. Frisk pasta og broccoli sætter prikket over i'et. Fisken har været frosset.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Broccoli
½ stk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
150 g
Ingefær
15 g
Lime
½ stk
Friskost med purløg (Mælk, Laktose)
100 g
Tunsteak (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 549 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 44 g
  • Protein 69 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fisken har været frosset og må ikke genindfryses.

  1. Tænd grillen. TIP: Du kan også stege fisken på en pande gerne en grillpande.
  2. Del broccoli i bukketter, dæk med rigeligt vand (pastaen skal i senere), tilsæt ½ tsk salt og bring i kog. Kog 2 minutter, tilsæt 150 g pasta og kog videre 2-3 min.
  3. Skræl imens ingefær og riv fint. Skyl lime, riv skallen af ½ lime fint. Skær resten af limen i både.
  4. Bland ingefær, limeskal og 100 g Philadelphia. Smag til med lidt salt og peber. TIP: Er saucen for tyk, tilsæt lidt limesaft eller vand. Saucen kan lunes, hvis du foretrækker det.
  5. Pensl tunen med lidt olie og krydr med salt og peber. Grill den på direkte varme ca. 2-3 min. på hver side alt efter tykkelse. De må gerne være let rosa indeni.
  6. Top hver tunbøf med en skefuld sauce og servér med broccoli, pasta og limebåde.