Grøntsagsgryde med oksekød og pasta
25-35
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Grøntsagsgryde med oksekød og pasta

Alt i en gryde med denne hurtige og nemme simreret med masser af grøntsager, fuldkornspasta og hakket oksekød. Det er sund og god hverdagsmad og meget lidt opvask.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Gulerod
2 stk
Pastinak
2 stk
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Paprika
1+¼ tsk
Tomatpuré
1 dåse
Oksebouillon
1 pose
Champignon
125 g
Rød peber
1 stk
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 830 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl gulerødder og pastinak og skær i tykke skiver. Pil løg og skær i grove tern.
  2. Varm olie i en gryde og svits kødet til det skifter farve. Tilsæt paprika, tomatpuré, løg, gulerødder, pastinak, 3½ dl vand,  bouillon, salt og peber. Skru ned til middel varme og kog 5 min.
  3. Skær champignon i skiver og peberfrugt i små tern og kom begge dele i gryden.
  4. Tilsæt pasta og vend det rundt, så det kommer godt ned i væsken. Kog videre under låg i ca. 10 min. til alt er mørt.
  5. Smag til med salt, peber og paprika og servér.