Sautéskiver i teriyaki med honningristede gulerødder og couscous
30
4 dages holdbarhed

Sautéskiver i teriyaki med honningristede gulerødder og couscous

Du får masser af smag med de marinerede sautéskiver af magert skinkekød i fin kombination med sprøde gulerødder og frisk couscous med lime.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Sautéskiver af svinefilet
300 g
Gulerod
500 g
Honning
1 spsk
Kørvel
1 drys
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Couscous (Gluten, Hvede)
1½ dl
Lime
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 574 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bland 2 spsk teriyaki og 2 tsk olie i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Skræl gulerødderne, skær i kvarte på langs og i grove stykker på skrå. Damp i letsaltet vand, til de er lige netop møre. Gem ca. ½ dl af kogevandet.
  3. Kom gulerødder, kogevand, 2 tsk smør og 1 spsk honning i gryden. Kog ved god varme under omrøring, til væden er kogt ind til det halve. Smag til med salt, peber og hakket kørvel.
  4. Kog 1½ dl vand og ½ bouillonterning op i en lille gryde og kom 1½ dl couscous i. Sluk for varmen og lad trække under låg til væden er opsuget, ca. 5 min. Smag til med revet limeskal, limesaft, salt og peber.
  5. Varm en pande ved kraftig varme. Læg sauté-skiverne på panden, steg dem ½-1 min. på hver side.
  6. Servér sautéskiver med bulgur og gulerødder.