Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få økologisk og nem aftensmad
  • Ingen binding

Grillet flanksteak med grillet spidskål
— og citron og kartofler

 
(baseret på 19 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 helt hvidløg

½ kg små vaskede kartofler

1 lille flanksteak af okse, ca. 300 gr.
Salt og peber

Sukker efter smag

1½ dl yoghurt naturel 3%
1 lille bundt dild

1 lille spidskål eller ½ stort

1 citron

Ingredienser

2 hele hvidløg

1 kg små vaskede kartofler

1 flanksteak af okse, ca. 600 gr.
Salt og peber

Sukker efter smag

3 dl yoghurt naturel 3%
1 bundt dild

1 spidskål

2 citroner

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 35 min., når grillen er varm!

1. Grill hvidløg og kartofler til de er bløde, ca. 20 minutter. Vend jævnligt.
2. Rens spidskålen og halver den. Skær citronerne i halve. Grill kål og citroner med skærefladen nedad til de får god farve.

3. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun kødet 1 minut, vend og brun 1 minut på den anden side. Flyt stegen lidt væk fra kullene eller hæv risten. Steg 4-5 minutter på hver side til centrumtemperaturen er 58 – 60 grader.

4. Pres ”kødet” ud af hvidløgene og bland med yoghurt. Hak dilden groft og bland den i. Smag 'dressingen' til med salt, peber og lidt sukker.

5. Skær flanken i tynde skiver på tværs af kødfibrene og dryp lidt citronsaft over. Anret det hele på en stor tallerken!

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 35 min., når grillen er varm!

1. Grill hvidløgene og kartoflerne til de er bløde, ca. 20 minutter. Vend jævnligt.
2. Rens spidskålen og halver den. Skær citronerne i halve. Grill kål og citroner med skærefladen nedad til de får god farve.

3. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun kødet 1 minut, vend og brun 1 minut på den anden side. Flyt stegen lidt væk fra kullene eller hæv risten. Steg 4-5 minutter på hver side til centrumtemperaturen er 58 – 60 grader.

4. Pres ”kødet” ud af hvidløgene og bland med yoghurt. Hak dilden groft og bland den i. Smag 'dressingen' til med salt, peber og lidt sukker.

5. Skær flanken i tynde skiver på tværs af kødfibrene og dryp lidt citronsaft over. Anret det hele på en stor tallerken!

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2118 kJ (506 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 701 168 33
Kulhydrat 830 198 39
Fedt 587 140 28

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt.dk og spare fragten.

tilmeld dig nu