Glaseret svinemørbrad i wrap
35
4 dages holdbarhed

Glaseret svinemørbrad i wrap

En utraditionel men ret lækker grill-ret. Glaseringen af mørbraden er forrygende. Serveres med grillede grøntsager. Meget velegnet til børn i alle aldre.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Glaseret svinemørbrad i wrap

Appelsin
½ stk
Honning
1 spsk
Sambal oelek
1 tsk
Svinemørbrad
300 g
Rød peber
1 stk
Squash
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Solo hvidløg
⅓ stk
Tortilla-wrap
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 889 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 118 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Du kan også tilberede kødet i ovnen: Tænd ovn på 200°C varmluft.
  2. Glasering: Pres saften af ½ appelsin og rør sammen med 1 spsk honning og 1 tsk sambal oelek TIP: Tilsæt kun lidt, hvis du ikke vil have det for stærkt.
  3. Fjern sølvsenen på mørbraden. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Grill mørbraden i ca. 20 min. i alt og vend den jævnligt eller steg ca. 20 min. i ovn.
  4. Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af tilberedningstiden. Bruges stegetermometer skal kernetemperaturen være 65 gr. så kødet er let rosa.
  5. Skær imens peberfrugten ud i kvarte og grill dem. Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes.
  6. Skær squash i ½-1 cm tykke skiver og grill dem.
  7. Pluk salaten. Smag ½ dl yoghurt til med presset hvidløg, salt og peber.
  8. Lun forsigtigt 4 wraps på grillen. Skær kødet i skrå skiver. Servér wraps med mørbrad, grillede grøntsager, salat og hvidløgsdressing.