Kotelet med couscoussalat og goma dare
15-20
5 dages holdbarhed

Kotelet med couscoussalat og goma dare

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • selleri,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Couscous (Gluten, Hvede)
125 g
Kotelet
2 stk
Granatæble
½ stk
Æble
1 stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Rødløg
½ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Lime
½ stk
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
½ pose
Tahin (Sesamfrø)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 739 kcal
  • Fedt 30 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Couscous: Kom couscous i en skål og hæld 1½ dl kogende vand på. Dæk det til med et låg eller staniol og lad det trække 10 min.
  2. Kotelet: Varm en stegepande op med lidt olie. Bank koteletterne lidt flade og krydr med salt og peber. Steg dem ved høj varme 2-3 min. på hver side. 
  3. Couscoussalat: Del granatæble i to og bank på bagsiden med en grydeske over en skål til kernerne kommer ud. Skyl æble og bladselleri og skær begge i tern. Pil rødløg og skær det i tynde skiver. Hak mynten fint. Vend det hele sammen med couscous, æbleeddike, lidt olivenolie, salt og peber.
  4. Goma dare: Riv skallen af lime i en lille skål og pres saften i. Bland med hoisinsauce, tahin og 2 spsk vand. Rør det godt samme.
  5. Anret: Fordel couscoussalaten i bunden af dybe tallerkner. Skær koteletterne i strimler og læg dem på toppen. Tegn med goma dare til sidst.